Medlemsnytt desember 2023

Postet av Viqueens Cheerleaders den 28. Des 2023

Julefred etter en flott høst

Viqueens Cheerleaders juleshow 17.desember 2023

 

Vi vil benytte anledningen til å takke for året som har gått og ønske utøvere, trenere og foreldre et riktig godt nytt år. Høsten går alltid så fort!

Nye utøvere har blitt kjent med hverandre. Trenerne har blitt kjent med nye lag og utøvere har blitt kjent med nye trenere. Av erfaring, inneholder høsten både frustrasjon og glede, men vi ser gang på gang at når vi som foreldre og utøvere stoler på prosessen, så blir det bra! Stol på at trenerne tar de riktige avgjørelsene for laget. Cheerleading er ingen individuell idrett, det er laget sammen som skal prestere på riktig nivå. Det er da utøverne opplever mestring og vi oppnår gode resultater. 


Mange lag har rukket å konkurrere en gang denne høsten, i Norwegian Open på Lillestrøm.

Konkurransen var på et nytt sted og vi opplevde arenaen som kjempefin for cheerleading konkurranser. NRC Tigers har allerede booket samme sted neste år, bare å skrive 7.- 8. desember 2024 i kalenderen allerede nå. Vi tok med oss mange medaljer og fine prestasjoner hjem.  Viqueens Spirit har også konkurrert i Nordic All Levels Championship i Gøteborg, og kom hjem med et etterlengtet gull!


Neste konkurranse er Winter Open 27.-28.januar 2024. Youth og Junior skal konkurrere lørdagen, Senior skal konkurrere søndag. Som vanlig vil vi antagelig ikke få eksakte tider fra arrangør før siste uken før. 

Lagene som stiller fra Viqueens er: Force, Royals, Incredible, Unique, Glory, Amazing, Surprise og Smallstars.

I tillegg skal Magic, Smash og Dream ha oppvisning. Det gleder vi oss utrolig mye til! 


Oppstart 2024

Alle treninger starter opp i uke 1. Mange lag har satt opp ekstra treninger i helgene, så det blir full fres i hallen fremover. Sjekk Spond for tider og datoer for de enkelte lagene. Viktig at alle prioriterer å komme på trening, da det er dette som skaper en stabil utvikling for laget. 


Spirit Camp 2024

Hvis du har lyst å jobbe litt ekstra med andre skills, sammen med de dyktige utøverne og trenerne på Spirit, så har alle på Youth-lag og eldre mulighet til å melde seg på camp helgen 3. - 4. februar: Påmelding Spirit Camp .

Campen er åpen for utøvere fra andre klubber også. 

Du kan komme med en gruppe eller komme alene. Du vil få mulighet til å jobbe med nye skills. 

Vil du bidra?

Nytt år er også nye muligheter for å bidra med driften av klubben. Det er fantastisk givende å få lov til å være med å tilrettelegge for god cheerleading for barn og ungdom. Hvert år er det noen verv i styret som er på valg. Vi har også behov for andre frivillige. 
Meld din interesse her: Jeg kan bidra!


 Vårens datoer:
27.-28.janWinter OpenYouth, Junior, SeniorDrammenshallen
3.-4. febSpirit CampYouth, Junior, Senior, både medlem og eksterneVQ-hallen
10.marsGeneralprøver NMYouth, Junior, SeniorApalløkka
15.-17.marsNM-helgenYouth, Junior, SeniorOslofjord Convention Center
24.-29.aprilVM Cheerleading Landslag, junior og seniorOrlando
26.-29.aprilIASF WorldsSpirit og ForceOrlando
4.-5. aprilBærum OpenYouth Bærum Idrettspark
14.aprilShow Case Team NorwayLandslageneInfo kommer
24.-25.maiStunt Jam (Camp?)Junior, SeniorApalløkka (hvis vi får til å arrangere noe)
1.-2. juni"Summer Open"Junior, SeniorOrkanger
8.- 9.juniNext Generation 2024Mini, Pee Wee (og mulig en GS-konk for alle konkurranse utøvere)Apalløkka
21.juni-25.augSommerferie for de som ikke skal delta i EM
28.-30.juniEM 2024Kvalifisert Youth, Junior, SeniorOslofjord Convention Center


#ONETEAM

Sportslig hilsen 

Styret
Månedsnytt høsten 2023

Postet av Viqueens Cheerleaders den 8. Sep 2023

Sesongen er i full gang og det har vært en hektisk oppstart! 

Mange av trenerne våre har denne høsten deltatt på kurs i Finland, på Nasjonal trenersamling i regi av NAIF eller på interne trenerkurs med Jeanette Bendiksen. Vi har rundt 40 trenere i klubben. De legger ned utrolig mye tid og energi på at barn og unge skal få oppleve mestring og idrettsglede gjennom cheerleading.
Viqueens hadde ikke vært det samme uten trenernes kunnskap, energi, vilje og kompetanse. Takk for at dere stiller opp! 

Oppsummert er vi nå 350 aktive utøvere i klubben. Det er fullt på mange lag, men vi har fremdeles noen plasser på lag i lavere alderskategorier som Pee Wee og Mini, og vi har plasser på senior bredde. Så om du kjenner noen som har lyst å teste cheerleading så be de ta kontakt oss på innmelding@viqueens.no 

Det er trangt om plassen i hallen mye av tiden i løpet av uka. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn til hverandre og samarbeide om bruk av utstyr. 

Sammen er det også lettere å holde hallen i bra stand. Oppfordrer derfor alle til å rydde opp etter seg og huske å ta med seg tingene sine når man går. Det er allerede gjenglemt i bøtter og spann, så ta en titt på stativet i yttergangen om noe kanskje er ditt. 


Faktura er sendt ut for treningsavgift og lisens. Vi ber innstendig om at fakturaer til klubben betales til forfall. Dersom du trenger utsettelse så ta kontakt med økonomiansvarlig på okonomi@viqueens.no

Lisens er utstedt fra Amerikanske idretters forbund, og kan administreres på Minidrett.no - gjelder konkurranselag. 

 


Klubbtøy

Anton Sport er leverandør av vårt klubbtøy. Vi ønsker at alle utøvere på konkurranse lag har rød VQ-genser og rød VQ-t-skjorte.

Dette kan kjøpes på Anton Sport på Alnabru. Der selges også andre Hummel produkter i VQ-sortimentet, både til supportere og utøvere.


Usynlig økonomisk støtte

Vi oppfordrer alle til å sette Viqueens Cheerleaders som grasrot mottaker.

Det kan du gjøre her: Grasrot mottaker

Ber også om at dere aktiverer Cashback i Spond gruppene. Da drypper det litt støtte inn til klubben hver gang man handler hos noen av samarbeidspartnerne.


 Viktige datoer frem mot jul: 

Foreldremøter avholdes i uke 41 - Se lagets Spond gruppe for tidspunkt

Dette blir korte informasjonsmøter om klubben og presentasjon av noen fra trener teamet


Foreldretrening 4. november kl 10-11.30

Jeanette Bendiksen, tidligere trener for Viqueens Spirit, inviterer til foreldretrening lørdag 4.november. 

Møt opp og få trent kroppen, samtidig som du får en liten innføring i hva en cheer-økt består i av varierende trening. 

Påfølgende kake og kaffe i hallen. 

 Klubb-dugnad 6.-12.november

To ganger i året har Viqueens dugnad som er en veldig viktig inntektskilde for klubben. Alle utøvere vil få utdelt en pose med sokker fra Bambusa, disse kan selges eller beholdes i eget hushold. Faktura sendes ut fra klubben. Vi setter stor pris på at så mange som mulig støtter opp under dugnaden. Mer info kommer i Spond-gruppene. 


Årets første konkurranse - Norwegian Open 18.-19.november

Norwegian Open avholdes i år på Nova Spektrum på Lillestrøm. Vi vet at Youth og Junior skal konkurrere lørdagen, og senior søndagen. Men tidene for når lagene skal på, kommer først siste uka før konkurransen, så hold av hele dagen. Mange av våre lag skal delta, sjekk med trener om du er usikker på ditt lag. 


Viqueens Juleshow - 17.desember Apalløkka Idrettshall

Dette er blitt en veldig hyggelig tradisjon, hvor alle klubbens lag får mulighet til å vise seg frem for foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler, venner og andre kjente. Vi trenger hjelp av frivillige foreldre for å kunne arrangere dette. Meld deg når arrangementsansvarlig, Alma,  sender ut info, men hold av dagen allerede nå. 

 


Lurer du ellers på noe?

Linda - innmelding@viqueens.no Linda kan svare på spørsmål knyttet til lag, ventelister, prøvetimer og lisensfaktura. 

Anja - okonomi@viqueens.no Anja kan hjelpe med alt av fakturaspørsmål

Pål Martin - hallen@viqueens.no PM er hallansvarlig og er den man skal henvende seg til om det gjelder noe i hallen

Alma - arrangement@viqueens.no Alma er arrangør av alle interne arrangementer

Kristine -  sportsligutvalg@viqueens.no Kristine er sportslig leder og kan hjelpe med alt som har med det sportslige å gjøre

Petter - marked@viqueens.no Petter er ansvarlig for spons, klubbtøy og klubbdugnader

Jeanette - trenerutvikling

Monica - reiseansvarlig, laglederansvarlig og den som sørger for påmelding til alle konkurranser

Linn - styret@viqueens.no Linn kan bistå med alt annetInformasjon angående Tumbling Classes

Postet av Viqueens Cheerleaders den 4. Sep 2023

Generell info

Turnutvalget i Viqueens ønsker å heve nivået i turn samt forbedre turnkulturen i klubben. Dette skal gjøres ved å gi utøverne mulighet til å kunne jobbe med andre utøvere på sitt eget nivå sammen med en god turntrener. Utøverne vil jobbe målrettet med å forbedre turnferdighetene sine i grupper på 4-8 personer. Disse turngruppene vil trene sammen 1 gang i uka sammen med en turntrener som vil gi dem veiledning og oppfølging.

Dette tilbudet gjelder kun utøvere som går i Viqueens.

Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for gruppa.  

Ulik Kravspesifikasjon

Intro Class (Bro-overgang og lavere) 

Intro Class er for de som trenger å jobbe med de aller mest grunnleggende turnferdighetene. Her vil utøverne lære grunnleggende posisjoner og øvelser som er veldig viktig for å kunne skape et godt fundament. Her er noen av elementene utøverne vil jobbe med: 

 • Hul posisjoner – Jobbe med å kontrollere kjernemuskulaturen 

 • Håndstående – Lære å finne den riktige linjen 

 • Hjul – Teknikk og koordinasjon 

 • Araber – Eksplosivitet 

 • Bro-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll 

 • Stift-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll 


Flikk-Flakk Class 

Flikk-Flakk Class er for de som har et godt utgangspunkt å bygge på. Her vil trenerne jobbe med å lære utøvere riktig utførelse i en flikk-flakk samt perfeksjonere de som allerede kan det. Minimumskrav for å kunne melde seg på Flikk-Flakk Class: 

 • Kunne holde hul i forskjellige posisjoner 

 • Gode linjer i håndstående (Strake ben, rette armer og sterk rygg) 

 • Teknisk riktig hjul 

 • Hjul hvor man samler bena 

 • Araber med langt strekkhopp 

 • Bro spark over* 

 • Bro-overgang* (Stå på bena, gå bakover i bro og sparke over) 

 • Hjul inn i bro-overgang* 

 • Stift-overgang* 

 • Stift-overgang inn i hjul inn i bro overgang* 

*er ikke et krav men et pluss om man kan det 

Har man ikke alle disse elementene (utenom de som er markert med *) så må man melde seg på Intro Class. 


Salto/Strak Class 

Krav for å kunne melde seg på Salto Class. Har man ikke alle disse elementene (uten om de som er markert med *) så må man melde seg på Flikk-Flakk Class. 

 • Hopp til flikk-flakk (Toe-Touch / T-hopp direkte flikk-flakk) 

 • Bro-overgang inn i flikk-flakk / Hjul inn i flikk-flakk 

 • Stillestående 2 flikk-flakk eller mer 

 • Araber 2 flikk-flakk eller mer

 • Stift-overgang inn i araber flikk-flakk* 

 • Araber flikk step ut inn i araber flikk-flakk* 

*er ikke et krav men et pluss om man kan det 

‘Flikk og flikk-flakk har samme betydning’


Skru Class 

Krav for å kunne melde seg på Skru Class. Har man ikke alle disse elementene (utenom de som er markert med *) så må man melde seg på Salto/Strak Class. 

- Araber flikk strak 

- Araber strak 

- Stillestående 2 flikk salto 

- Stillestående flikk salto

- Whips (Araber flikk whip flikk-flakk) (Araber whip flikk-flakk)* 

- Forlengs salto step ut* 

*er ikke et krav men et pluss om man kan det 


Påmeldingen åpner i løpet av 05.09.2023 

Datoer og viktig informasjon om oppstart av ny sesong - August 2023

Postet av Viqueens Cheerleaders den 17. Aug 2023

Vi starter opp med Mini og Pee Wee treninger i uke 35.

Nye utøvere har mulighet for å prøve en gang, men da må det være avtalt på forhånd at du kommer.
Kontakt oss på innmelding@viqueens.no 

Dersom du lurer på plass så sjekk treningstidene HER, og send oss e-post med ønsket lag. 

Etter seniorenes uttak, mandag 21.august, sendes det ut bekreftelse på lag og treningstider til alle Mini og Pee Wee, samt kode til lagets Spond-gruppe. Alle lag får i år en egen Spond-gruppe. Der skal man melde fravær til trener og kan kommunisere med andre på laget. Samme gjøres forløpende når uttakene er ferdig til Youth, Junior og Senior. Vi ønsker at utøvere fra Youth alder selv lærer seg å følge med på informasjon i Spond-gruppene. Mange trenger nok likevel litt hjelp av foreldre i starten. 


Faktura for høst-sesongen sendes ut fortløpende. 


Uke 34 er uttaks-uke for alle andre lag. Hallen er stengt for andre enn de som skal delta på uttakene. 

Påmelding til uttak gjøres her: 

Spirit og Force: Uttak Spirit og Force - Spirit tar inn utøvere født fra 2007 og Force utøvere født fra 2008. 

Incredible og Unique: Uttak Incredible og Unique -Inc tar inn utøvere født fra 2009-2005 og Unique tar inn utøvere født fra 2011-2009

Royals og Awesom: Royals og Awesome - Royals konkurrerer i level 6 utøverer fra 2008 - Awesome vil om nok utøvere konkurrere i level 4/5 utøvere fra 2008.

Amazing og AttitudeAmazing og Attitiude- dette er klubbens juniorlag. Ønsket alder er fra 2009-2005, men utøvere som var på Amazing sist sesong og som er født i 2010, kan få stille på uttak. 

Surprise, Smallstars og Pride: Surprise, Smallstars og Pride- alle utøvere født fra 2012-2009 som enten er helt nye eller allerede holdt på en stund møter denne dagen til "uttak". Vi har plass til alle som ønsker, men deler inn lagene etter erfaring. 


VIKTIGE DATOER FOR SESONGEN 2023/2024

DatoHva

For HvemHvor
28.-31.augOppstart alle treningerAlleVQ-hallen
22.-24.septUttak landslagSenior (2008->)Tigers-hallen
29.sept-01.oktNasjonal trenersamlingTrenere over 16 årThon hotell Arena, Lillestrøm
2.-6.oktHøstferie CampMini og Pee WeeVQ-hallen
7.-8.oktUttak junior landslagJunior 2009-2005Tigers-hallen
7.-8.oktTurn og Cheer-camp

AlleOslo Turn
20.-22.oktPro Camp FinlandRoyalsFinland
20.-22.oktKlubbledersamlingStyretThon hotell Arena, Lillestrøm
4.nov-5.novPee Wee Star OpenPee WeeBjørnholthallen
6.-12.novBambusa dugnadAlleUtlevering i VQ-hallen
18.-19.novNorwegian OpenYouth, Junior, SeniorFrognerhallen, Lillestrøm
2.-3.desNordic All-LevelsSpirit  Gøteborg
17-des.VQ JuleshowAlleApalløkka*
18.des-1.janJuleferie for Mini og Pee WeeMini og Pee Wee
27.-28.janWinter OpenYouth, Junior, SeniorDrammenshallen
19.-23.febVinterferie CampMini og Pee WeeVQ-hallen
10-marsGeneralprøver NMYouth, Junior, SeniorApalløkka*
15.-17.marsNM-helgenYouth, Junior, SeniorOslofjord Convention Center
24.-29.aprilVM Cheerleading Landslag, junior og seniorOrlando
26.-29.aprilIASF WorldsSpirit og ForceOrlando
24.-25.maiStunt JamJunior, SeniorApalløkka*
1-juniSummer OpenJunior, SeniorBodø
8.- 9.juniNext Generation 2024Mini, Pee Wee (og Youth)Apalløkka*
21.juni-25.augSommerferie for de som ikke skal delta i EM

24.-28.juniSommer CampMini og Pee WeeVQ-hallen
28.-30.juniEM 2024Kvalifisert Youth, Junior, SeniorOslofjord Convention Center
*Dette er Viqueens sine arrangementer og vi trenger frivillige til å bistå med gjennomføringen

Sesongstart 2023/2024

Postet av Viqueens Cheerleaders den 3. Aug 2023

Håper alle har hatt en nydelig sommer,
og nå er begynner å bli klare for hverdagen igjen. 

Hallen har fått et mer hjemmekoselig preg gjennom sommeren,
og vi gleder oss til sesongstart!

Alle Mini og Pee Wee har stort sett fått tildelt lag og treningstid, selv om vi venter på tilbakemelding fra noen. Vi setter opp litt flere lag denne høsten for å ta unna ventelister, men det er fremdeles noen ledige plasser. 

Send e-post til innmelding@viqueens.no dersom du er usikker på hvilket lag og treningstid ditt barn har fått og om du ikke finner noen beskjed fra oss. Dersom du er ny i aldersgruppen født 2017-2012 så må du melde inn utøveren her: https://www.viqueens.no/register/apply/application

Treningstider for våre Mini og Pee Wee lag finner du her: https://www.viqueens.no/p/66461/treningstider

Hva skjer fremover for Youth, Junior og Senior?

Uke 32/33: Åpne treninger - ingen påmelding, bare kom, tren og ha det gøy med det laget du vil stille til uttak på!

Incredible og Unique
Tirsdag 8.August 17-18.30
Torsdag 10.August 17-18.30
Tirsdag 15.August 17-18.30
Torsdag 17.August 17-18.30

Royals
Mandag 07.08, kl. 19-21
Torsdag 10.08, kl. 19-21 (Åpen trening Royals & Spirit)
Mandag 14.08, kl. 19-21
Torsdag 17.08, kl. 19-21 (Åpen trening Royals & Spirit)

Spirit
Tirsdag 8. aug: 19-21
Torsdag 10. aug: 19-21 (Åpen trening Royals & Spirit)
Tirsdag 15. aug: 19-21
Torsdag 17. aug: 19-21 (Åpen trening Royals & Spirit)

Force
Tirsdag 8. aug: 18-20
Torsdag 10. aug: 18-20
Tirsdag 15. aug: 18-20
Torsdag 17. aug: 18-20

Lørdag 19. og søndag 20.august inviterer vi til Level-Up camp (klikk på bildet for påmelding) Campen er for alle utøvere fra Youth og opp i aldersnivå uavhengig av forkunnskap. Det vil være klasser i mange varianter.


Uke 34 Uttak - Husk å melde deg på! 

Mandag 21.august Spirit og Force - les mer her: https://fb.me/e/z0TLYNk7

Tirsdag 22.august Incredible og Unique - les mer her: https://fb.me/e/15OZHQ0fP

Onsdag 23.august Royals og Awesome - les mer her: https://fb.me/e/4rPhFm8wj

Torsdag 24.august Amazing og Attitude - les mer her: https://fb.me/e/2vIoyf4Ly

Fredag 25.august Surprise og Pride - les mer her: https://fb.me/e/1jAyNSKQ6

Ingen andre enn påmeldte til uttak, trenere og representanter fra styret kan være i hallen disse dagene.


Vi gleder oss! 

Sportslig hilsen Viqueens CheerleadersSommernytt 2023

Postet av Viqueens Cheerleaders den 10. Jul 2023

Sesongen 2022/2023 er nå historie!

Første fulle sesong etter covid. Det er rart å tenke på. Det virker så lenge siden vi måtte stenge hallen, trene med avstand og holde oss hjemme for det minste av snufs. Livet er heldigvis tilbake til normalen!

Denne sesongen har vi mange lag som har gjort det veldig bra! Gratulerer så mye med alle medaljene! 


Timeplanen er lagt ut på nettsiden vår, sammen med info om treningsavgift. 

Vi må ta i bruk flere timer i hallen, og mange lag har nye treningsdager. 

Følgende aldersinndeling gjelder for sesongen 2023/2024:

Mini level 12017-2015
Pee Wee level 22014-2012
Youth level 2 og 3 2012-2009
Youth level 42011-2009
Junior level 2-52009-2005
Senior2008->

Alle Mini og Pee Wee har fått tilsendt melding om lag til høsten - kontakt oss om du ikke har mottatt meldingen; innmelding@viqueens.no Treningen starter i uke 35.

Noen årskull er overlappende på alder. Om du lurer på om det er riktig for din utøver / deg å gå opp i aldersklasse, så spør gjerne trener eller send en henvendelse til innmelding@viqueens.no 
Så sjekker vi opp. 


Uke 34 er det uttak for alle lag fra Youth og oppover. 

Mandag:
Spirit og Force (Senior)
Tirsdag:
Incredible og Unique (Junior/Youth)
Onsdag:
Royals og Awesome (Senior)
Torsdag:
Amazing og Attitude (Junior)
Fredag:
Surprise og Pride (Youth)

Vårt mål er at alle får en plass på et lag de kan utvikle seg på. Derfor er det er viktig at man plasseres på riktig nivå. Detter gjelder spesielt for Youth-kategorien og lavere levels i Junior. På disse uttakene vil det være mange som for første gang skal på uttak. Det kan være litt skummelt, men er ikke farlig. Det er så klart lov å prøve seg på høyeste level i sin alderskategori. Dersom man ikke kommer inn, vil vi gi informasjon om hvilken dag man må komme tilbake. Representanter fra styret vil være tilstede sammen med de aktuelle trenerne. Ingen andre enn de som er påmeldt uttak, trenere og styret har adgang i hallen i uke 34. 

Uttakene har egne arrangementer på Facebook. Du finner de under Arrangementer på siden Viqueens.Cheerteam.

Påmeldingsskjema, som MÅ fylles ut før uttak, linkes til i arrangementet i løpet av uka.

Påmelding til Spirit og Force Påmelding uttak

Påmelding Royals og Awesome Påmelding uttak

Påmelding Junior og Youth Påmelding uttakTrykk Skal/Interessert allerede nå, så får du med deg alle oppdateringene.

Trenerne legger også ut fortløpende info om krav og planer for det enkelte lag. Det vil også lages en egen sak på Viqueens.no om uttakene når alt er på plass i august. 


Vi anbefaler alle som skal på uttak å delta på Level-Up Camp 19-20.august, påmelding her:

 Påmelding Level-Up

Og så er det alltid lurt å komme på Åpne treninger gjennom sommeren når lagene inviterer til dette.


Dugnad i hallen:

Før sesongstart har vi en del jobb å gjøre i hallen og trenger flere hender. Legger ut tider i gruppa Foreldre i Viqueens, så er det bare å slenge seg med når det passer Foreldre i Viqueens

Neste mulighet blir søndag 23.juli. 


Enn så lenge ønsker vi alle en riktig god sommer!


Sportslig hilsen

Styret
Månedsnytt mai 2023

Postet av Viqueens Cheerleaders den 21. Mai 2023

Image

Endelig - Tumbling classes!

 

Vi ønsker å gi utøvere mulighet til å jobbe med tumbling i små grupper, sammen med andre på tilsvarende nivå. Alle kurs er nå publisert på nettsiden vår www.viqueens.no - ikke vent med å melde på din utøver. En gruppe vil bestå av 4-8 utøvere og en turntrener.

Les beskrivelsen nøye så du velger riktig kurs. Pass på at tiden ikke kolliderer med din vanlige treningstid. 

 

 

Image

Next Generation 2023

 

Viqueens Cheerleaders arrangerer cheer-festen Next Generation 2023, søndag 4.juni i Apalløkka idrettshall, Alle våre Mini og Pee Wee lag skal "konkurrere". Dette blir rekord stort med over 530 Mini og Pee Wee utøvere.  

Vi har fremdeles plass til foreldre som vil hjelpe med arrangementet, meld deg her: Crew Next Generation 2023

Du og dine gjester kan forhåndskjøpe billetter på nettsiden vår: Kjøp billett

 

Sommeravslutning Mini og Pee Wee

 

Hold av onsdag 21.juni, da blir det i år som i fjor, felles avslutning for Mini og Pee Wee lagene våre. 

Det blir salg av kaffe og kaker. Stå og sitteplass på matte. Velkommen!

 

 

 

 

Image
Image

Generalprøver EM 2023

 

Fem av klubbens lag kvalifiserte seg i år til EM i Verona. Vi inviterer til generalprøver i hallen lørdag 24.juni kl 15.00

 

Det blir salg av kaffe og kaker. Stå og sitteplass på matte. Velkommen!

Sommer-camp 

 

26.-27. juni inviterer Viqueens alle utøvere i alderen 6-14 år på sommercamp! Er du klar for to fulle dager med lek, stunt, turn, nye venner og nye ferdigheter? Da bør du melde deg på campen! Påmelding Sommer-camp

 

 

Image

Level-up camp

 

Vi setter i gang sesongen 2023/2024 med Level-Up camp helgen 19.-20.august. Sett av helgen allerede nå!

 

Campen er for alle utøvere som ønsker å prøve seg på Elite-lag.

Elite kategoriene er Youth level 4, Junior level 5 og Senior level 6. 

 

Følg med på nettsiden når arrangementet publiseres for påmelding.

 

Uttak 2023/2024 - for alle født i 2011 og før

 

Uke 34 starter vi sesongen med uttak:

 

21.august Spirit og Force (Senior level 6)

 

22.august Incredible (Junior level 5) og Unique (Youth level 4)

 

23.august Royals (Senior level 6)

 

24.august Amazing (Junior level 3) Attitude og Surprise (Junior level 2)

 

25.august Youth-dag. 2-3 Youth lag settes sammen etter utøvernes posisjon, erfaring/nivå og treningsvilje.

OBS: Vi har plass til alle på et lag, så møt opp.

 

Første treningsuke blir uke 35. Tider for hvert lag publiseres på nettsiden så snart det er klart. 

 

Aldersinndelinger for sesongen 2023/2024

 

 • Mini:       2015-2017
 • Pee Wee: 2014-2012
 • Youth:     2011-2009
 • Junior:     2009-2005
 • Senior:    2008->

Noen årskull er overlappende mellom alderskategorier.

Uttøver må sammen med foresatte avgjøre hva som er riktig uttak for seg. 

 

Alle 2017-2015 utøvere vil få tilbud om plass på Mini lag så snart timeplanen og trenerkabalen er klar. 

 

Alle 2014-2012 utøvere vil få tilbud om plass på Pee Wee lag så snart timeplanen og trenerkabalen er klar.

 

Kontakt oss

 

Viqueens Cheerleaders

 

Tlf.: 93230808

Epost.: styret@viqueens.no


Følg oss

FacebookInstagram

 


Månedsnytt - God påske! - April 2023

Postet av Viqueens Cheerleaders den 3. Apr 2023

Foto: Aleksander Walmann

 

April stod plutselig og banket på døra. Og vi har landet i påsken etter en meget hektisk periode i klubben. 

Klubbdugnad

I uke 10/11 ble vårens Bambusa-dugnad gjennomført. Faktura for familieposen og eventuelt ekstrabestillinger, er nå sendt ut og vi ber dere betale denne snarest. Har du spørsmål vedrørende fakturaen, ta kontakt med økonomiansvarlig, se kontaktinfo lenger ned.NM-cheerleading 2023

Foto: Michal Darowski

 

Syv av våre lag deltok i NCL og NM, helgen 17.-19.mars på Oslofjord Conventionsenter. Nesten 200 utøvere fra Viqueens Cheerleaders reise avgårde fredag ettermiddag. For noen var dette første gang, og for andre har dette blitt en slags årlig rutine. Klubben var representert i seks ulike kategorier. 

Fredag koste lagene seg på rommet, ble litt kjente på området og hadde lagmøter. 

Lørdag var alle lag i aksjon på konkurransematta. Først, ut allerede kl 9.00, var Viqueens Attitude på matta. Det gledet oss å se at mange rødkledde hadde stått opp for å heie på dem. De konkurrerte i junior Intermediate (Level 2). Deretter var det Viqueens Amazing sin tur i junior Median (Level 3). 
Viqueens Unique avsluttet NCL, og deltok i Youth Coed Advanced (Level 4). 

Deretter hadde Norgesmester-kategoriene sin første runde med Viqueens Incredible, Viqueens Force, Viqueens Royals og Viqueens Spirit. 


NCL lagene fikk hyllest og medalje under Cheer-gallaen lørdag kveld

Resultater NCL

Viqueens Attitude2.plass
Viqueens Amazing1.plass
Viqueens Unique1.plass - > kvalifisert til deltakelse i EM 2023

Foto: Michal Darowski

 

Flere hedringer på Cheer-gallaen

Det var flere overraskelser på Cheer-gallaen lørdag kveld. En av våre trenere, Nathalie Brøndrup, ble av NAIF seksjon cheer kåret til Årets trener. Nathalie er trener for Viqueens Smallstars og Viqueens Incredible denne sesongen. Hun har vært cheer-trener halve livet. Dette var virkelig fortjent, gratulerer igjen!


Finaledagen - søndag

Alle våre lag hadde gode plasseringer etter dag 1. Finalen ble derfor veldig spennende. Jevnt over veldig bra kjøringer av alle lag. Og premieutdelingen viste det samme. 

Resultater NM

Viqueens Incredible - Junior Elite (Level 5)1.plass -> kvalifisert til EM
Viqueens Force - Senior Coed Premier (Level 6)2.plass  -> kvalifisert til EM
Viqueens Spirit - Senior All Girl Premier (Level 6)1.plass -> kvalifisert til EM
Viqueens Royals - Senior All Girl Premier (Level 6)3.plass -> kvalifisert til EM

Alt i alt fantastiske resultater for Viqueens!
Alle våre utøverene kom hjem med medalje, og alle lag som kunne kvalifisere seg til EM i Italia til sommeren, gjorde nettopp det. 


Foto: Michal Darowski

 Årsmøte

Mars er også tiden hvor klubben gjennomfører årsmøte. Vi kan derfor presentere det nye styret i Viqueens Cheerleaders.
E-post
LederLinn Randem Leinstyret@viqueens.no - tlf 93 23 08 08
Nestleder/økonomiansvarligAnja Lande Johnsenokonomi@viqueens.no
Sportslig lederKristine Ramsrud Nygårdsportsligutvalg@viqueens.no
HallansvarligPål Martin Skogshagenhallen@viqueens.no
Sponsor og markedsansvarligPetter Sørbymarked@viqueens.no
ArrangementerAlma Basic og Therese Bjerkearrangement@viqueens.no
Reiser og konkurranserMonica Bunesinnmelding@viqueens.no
Medlem/økonomiLinda Stuen Pederseninnmelding@viqueens.no/okonomi@viqueens.no
TrenerutviklingJeanette Bendiksen


Hva skjer fremover?


April
10.aprilGeneralprøve for landslageneKl 14.30 Apalløkka Idrettshall
19.-21.april
ICU VM i Orlando, USA
De norske landslagene sine konkurransedager
22.-24.aprilWorlds i Orlando, USA
Spirit og Royals deltar fra Viqueens, mange lag vil ha vikarer i denne perioden

Mai

Oppkjøring mot Next Generation, Summer Open og EMVeldig viktig at alle møter på trening

Juni
4.juniNext GenerationViqueens Cheerleaders arrangerer konkurranse for Pee Wee og Mini. Alle våre lag i disse kategoriene deltar. Vi har behov for frivillige til både 3. og 4.juni. 
10.-11.juniSummer OpenBærums Idrettspark
Uke 25Siste treningsuke for lag som ikke skal til EM
21.juniSommer ShowSommeravslutning for Mini, Pee Wee og bredde junior
Uke 26Sommer campPåmelding kommer, campen foregår i Viqueenshallen og utendørs
24.juniGeneralprøve før EMViqueenshallen
28.juniAvreise EM Italia
1.2.juliEM i ItaliaStreames normalt, så mulighet til å følge med hjemmefraMånedsnytt: Godt nytt år!

Postet av Viqueens Cheerleaders den 5. Jan 2023

Første uke i 2023 er overstått og vi er allerede godt i gang med trening, drift og planlegging av kommende aktiviteter, tilbud og konkurranser.

Vi starter året med en ny rutine i vår eksterne kommunikasjon - et månedsnytt. Annenhver måned vil det publiseres et månedsnytt på nettsiden med relevant informasjon om aktiviteter, kommende konkurranser og arrangementer, informasjon knyttet til medlemskap i klubben og annet tidsaktuelt for de to kommende månedene. 

MÅNEDSNYTT: JANUAR & FEBRUAR 2023

2. januarOppstart med trening
15. januarFaktura for treningsavgift sendes ut - sjekk e-posten og/eller banken
28.-29. januar
Winter Open i Drammenshallen
7. februarStyremøte - spørsmål og andre henvendelser kan sendes til styre@viqueens.no
18. februarFrist for å melde seg på Vintercamp
Uke 8Vinterferie - Incredible, Royals, Force og Spirit trener mandag og tirsdag
20.-22. februarVintercamp: mandag-onsdag kl. 09.00-15.00 
22. februarFrist for å melde seg inn i klubben for å kunne ha stemmerett på årsmøtet 22. mars
Uke 10Årets første dugnad i samarbeid med Bambusa igangsettes


Vi starter året med en kort oppsummering av klubbens resultater i 2022.


Resultater 2022

Året 2022 var enda ett godt år for våre konkurranse lag. Se alle merittene her. 

Vi "ristet" av oss Covid og i NM ble endelig NM2022 arrangert på Oslofjord Convention Center. Vi hadde en fantastisk helg med masse mennesker og godt samhold. Vi tok også med oss seks medaljer hjem. I tillegg hadde Magic og Smallstars fantastisk opptredener. Dette resulterte i at Spirit, Force, Unique og Incredible kvalifiserte seg til deltagelse i EM 2022. 

I april reise Viqueens Spirit og Viqueens Force til IASF Worlds i Orlando, Florida. Spirit leverte en svært god rutine begge dager og fikk høyest score i kategorien, men endte med noen trekk som resulterte i en litt 2. plass. Viqueens Force leverte to jevngode rutiner med noe rusk og endte på en 8. plass. og 5. plass i Nations Cup. Viqueens var også godt representert på Team Norway All Girl og Team Norway Coed, med 15 utøvere fra Spirit på All Girl og 6 utøvere fra Force på Coed. Til og med en svenske på Force representerte Team Sweden under ICU Worlds. 

I juni 2022 arrangerte vi som klubb en PeeWee "konkurranse" som heter Next Generation - her var det 25 lag fra forskjellige klubber med, og totalt 505 utøvere!

Neste konkurranse ut var Summer Open. Der tok vi med oss tre medaljer og en femte plass.

Sesongens siste konkurranse var EM. Fire lag reiste midt i flystreik og kaos i slutten av juni. Her kom vi ned til ett varmt land, bodde på fine hoteller, koste oss på stranden og ble vitne til masse god cheerleading. Konkurransen foregikk i den velkjente Olympiastadion i Athen. Vi så igjen et godt samhold, gode venner og at alle heide på hverandre! Plasseringene her ble også gode: Viqueens Spirit fikk 2. plass, Viqueens Force fikk 3. plass, Viqueens Unique fikk 4 .plass og Viqueens Incredible fikk 6. plass. Alt i alt en topp opplevelse og konkurranse.

Derfra tok vi sommerferie. Før vi i august tok tak på en ny sesong som startet med uttak fordelt over 3 dager. Uttaket resulterte i syv lag i youth-, junior- og seniorklassen. 

I begynnelsen av november deltok Magic og Smallstars på årets første peewee arrangement PeeWee Star Open. 

Sesongens første konkurranse var Norwegian Open i slutten av november. Her stilte vi med 5 konkurranse glade lag og 17 group stunt's og en partner stunt. Vi fikk også denne gangen gode resultater; Spirit 1. plass, Incredible 2. plass, Unique 2. plass, Amazing 1. plass, Attitude 3. plass, Evia (GS) 1. plass, Sånn Ca (GS) 3. plass og B&G (PS) 1. plass. 

Viqueens Royals og Viqueens Spirit på Norwegian Open

Viqueens Unique på Norwegian Open


Treningsavgiften faktureres i uke 2

Innen 15. januar skal alle ha mottatt faktura med treningsavgiften. Oppfordrer deg til å sjekke e-post og ev. banken for å se at faktura er mottatt. Dersom du skal ha faktura, men IKKE har mottatt denne må du ta kontakt med okonomi@viqueens.no ASAP, så vi får oppdatert kontaktinformasjonen ev. rettet opp feilen der den ligger.  


Årsmøte i Viqueens nærmer seg
Onsdag 22. mars inviterer Viqueens til årsmøte. For å kunne ha stemmerett på årsmøte må du være medlem i klubben. Du må også ha vært medlem i minimum én måned og oppfordres derfor til å melde deg inn FØR 22. februar. 

Dugnad i samarbeid med Bambusa 

I uke 10 igangsettes årets første dugnad! 

Vi endrer litt på hvordan vi løser klubbdugnader dette året. Vi har gjort en avtale med Bambusa som har et godt opplegg for gjennomføring av klubbdugnader! Det vil være to gjennomføringer i året, i 2023 blir det i uke 10 og uke 45. Mer info kommer snart. 

Dugnadene skal bidra til å senke utøvernes egenandel og generere inntekt til klubben slik at vi kan utvikle dagens treningstilbud. 

 


Ikke glem rutinene rundt levering og henting utenfor Viqueenshallen! 
Plassene foran hallen, langs hele veggen opp til Gastro Catering, er forbeholdt trenere og utøvere. Foreldre som leverer og henter skal kjøre inn på siden ved Loomis Norge AS og slippe av, vente og hente på den store plassen mellom Optimera, Loomis og hallen. Dette er også for å sikre at ingen ulykker skjer rett utenfor inngangen til hallen.

Takk for at du tar hensyn til alle trenerne og utøverne som kjører bil til trening. 


Hold deg av oppdatert på konkurransedatoene denne sesongen

 • 28.-29. januar: Winter Open i Drammenshallen
 • 17.-18. mars: Norgesmesterskapet i Cheerleading i Oslofjord Convention Center
 • 04. juni: Next Generation i Apalløkkahallen
 • 10.-11. juni: Summer Open i Rykkinhallen
 • 1.-2. juli: Europamesterskapet i Cheerleading i Verona, Italia

Bli medlem av NM-fanklubben og EM-fanklubben på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransene, konkurransetider og annet gøy. Bruk gjerne gruppene til å stille spørsmål eller dele erfaringer du har fra å være en del av fanklubben til Viqueens! 


Camp i vinterferien

Vi inviterer utøvere mellom 6-14 år til Vintercamp 20.-22. februar i Viqueenshallen. Utøverne vil bli delt i grupper på over og under 12 år. Campen er fra kl. 9-15 alle dager. Dørene er åpne fra kl 8.30-16.30 Se påmelding til campen her.  


En liten oppdatering fra gjengen i sportslig utvalg
Sportslig har hatt ett fint år og er blitt en gruppe som jobber godt sammen og utfyller hverandre godt. 

NM 2022 ble gjennomført bra og vi er fornøyd med resultatet, vi la trenerkabalen, jobbet med trenerutvikling, førstehjelpskurs og rekruttering.

Ett av hovedfokus områdene våre er rekruttering, og spesielt rekruttering av gutter.  Vi har også ønsket to nye medlemmer velkommen til utvalget i år, det er Ane Odiin og Therese Bjerke. 

Det er planlagt og gjennomført Sommercamp, Høstcamp, Coed Camp, Breddecamp og Level Up Camp i året som har gått med stor suksess. 

Takk til alle som bidrar slik at vi kan gjennomføre slike camper!

Sesongen offisielt i gang og vi gleder oss til å ta fatt på det nye året!


Vi ønsker dere alle en god start på 2023 og ser frem til enda et år med masse aktivitet i hallen, gode resultater og gode opplevelser!


Sportslig hilsen
Styret i Viqueens