Salto/Stak Class 11.11.2023 Kl:15.00 - 16.00

Salto/Stak Class 11.11.2023 Kl:15.00 - 16.00


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 10.11.2023 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 166,00 inkl. avgifter

Salto/Strak Class Søndag 11.November 2023

Generell info

Turnutvalget i Viqueens ønsker å heve nivået i turn samt forbedre turnkulturen i klubben. Dette skal gjøres ved å gi utøverne mulighet til å kunne jobbe med andre utøvere på sitt eget nivå sammen med en god turntrener. Utøverne vil jobbe målrettet med å forbedre turnferdighetene sine i grupper på 4-8 personer.

Dette tilbudet gjelder kun utøvere som går i Viqueens.

Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for gruppa. 

Kravspesifikasjon til Salto/Strak Class

Krav for å kunne melde seg på Salto Class. Har man ikke alle disse elementene (uten om de som er markert med *) så må man melde seg på Flikk-Flakk Class. 

  • Hopp til flikk-flakk (Toe-Touch / T-hopp direkte flikk-flakk) 
  • Bro-overgang inn i flikk-flakk / Hjul inn i flikk-flakk 
  • Stillestående 2 flikk-flakk eller mer 
  • Araber 2 flikk-flakk eller mer
  • Stift-overgang inn i araber flikk-flakk* 
  • Araber flikk step ut inn i araber flikk-flakk* 

*er ikke et krav men et pluss om man kan det 

‘Flikk og flikk-flakk har samme betydning’

Turntrener

Othilie er en tidligere utøverer fra Viqueens Force og har bakgrunn fra både turn og cheerleading. Othilie har drevet med turn i 8 år hvor hun har konkurrert i konkurranser som NM. Cheer karrieren startet på Incredible i 2010 og siden den gang har hun vært utøver på University of Tampa og Viqueens Force. Othilie er en dyktig turntrener med god kjennskap til både turn, cheer og Viqueens. 

Sted

Store Springfloor

Pris

Pris: 150 kr


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.