Medlemsnytt mai 2024

Postet av Viqueens Cheerleaders den 26. Mai 2024

Youth Open, Skills Camp, Next Generation og EM oppkjøringMai har vært en travel måned med masse cheer-aktivitet. 


Helgen 5.-6.mai med Summer Open Youth Edition. Viqueens Surprise tok med seg sesongens siste GULL hjemViqueens stilte sterkt i både group stunt, partner stunt og Youth kategoriene Intermediate og Median. 

Vi stilte også med to lag i Partner Stunt Premier, Viqueens B&G tok gullet og Viqueens Pastries tok bronsje. I Junior group stunt median, tok Viqueens Flawless sølv. Gratulerer til alle sammen!11. og 12. mai arrangerte vi Skills camp for Youth og kommende Youth, samt juniorer. Dette ble en vellykket camp med 58 deltakere. Og vi vil prøve å gjenta dette neste år. 


Det neste store er Europamesterskapet, som i år skal avholdes på hjemmebane. 

Vi har fem kvalifiserte lag: 

Viqueens Spirit, Viqueens Royals, Viqueens Force, Viqueens Incredible og Viqueens Unique. Alle lagene trener mye om dagen, og vi oppfordrer foreldre og støttepersoner til å ta litt ekstra godt vare på disse utøverene fremover. Det er varmt i hallen, så kom gjerne innom med noe kaldt til lagene.

Planlegger du å være publikum under EM på Oslofjord Conventionsenter, 

så finner du info om overnatting og billetter her: EM2024


Men før EM, så skal vi, Viqueens Cheerleaders, arrangere den store cheer-festen Next Generation,  8.- 9. juni i Apalløkka idrettshall


I år prøver vi noe nytt. Lørdagen er forbeholdt group stunt og partner stunt, og vi har mer enn 200 utøvere i 11 kategorier påmeldt! Gøy! 

Søndag er det minis og peewees fra hele Østlands-område sin tur. Det er over 900 unge cheerleadere som er påmeldt, disse kommer fra 15 ulike cheer-klubber. Det er fantastisk å se hvordan idretten vår har vokst det siste året. En dobling av antall deltakere siden i fjor. Alle våre egne minis og peewees skal selvsagt også stille. Minner om at det er viktig å prioritere de siste treningene før denne store sesongavslutningen.
Timeplanen lar vente på seg litt til, da det er mye som skal stokkes på plass, men den kommer! 

Du kan nå forhåndskjøpe publikumsbilletter på nettsiden vår: Publikums billett


Et stor arrangement som dette krever innsats fra foreldre og utøvere  #oneteam 

Så meld deg til crewet her: Crew NG 2024 

Det er mange ulike oppgaver som skal utføres. Dette er en super mulighet til å bli bedre kjent med idretten og andre i Viqueens. Det er faktisk ganske gøy å kunne hjelpe til med arrangementer som dette! 


Sesong avslutning 2023/2024

Trening for alle lag vil foregå frem til og med uke 24. Dersom ditt lag også trener uke 25, så vil du få info om dette fra trener i Spond-gruppen. EM-lag trener ut uke 26.

Alle Mini og PeeWee vil få tilbud om plass på lag ca 1.juli, vi ber om at dere bekrefter tilbake om dere vil ha plassen eller har ønsker om å bytte dag.

Youth f. 2013-2010

Vi kommer til å holde uttak for et nytt lag: Viqueens Majesty, Youth. Dette er et lag for hardt arbeidene utøvere, som vil prioritere trening og som har god grunnleggende teknikk, alder 2012-2010. Det vil komme info om krav og forventninger. Utover dette vil vi IKKE ha uttak for Youth lagene. Tilbud om plass på lag kommer til den enkelte gjennom sommeren. 

Junior f. 2010-2006

Det avholdes uttak for junior i august, følg med i sosiale medier for informasjon og krav til de ulike lag og hvilke datoer som gjelder. 

Senior f. 2008->

Det avholdes uttak for senior i august, følg med i sosiale medier for infomasjon og krav til de ulike lag og hvilke datoer som gjelder. 


Viqueens Awesome - treningslag - har plass til flere. 

Du trenger ingen forkunnskaper, så lenge du er født før 2009 og har et ønske om cheer-relatert trening sammen med andre, to ganger per uke, så er du hjertlig velkommen. Sendt forespørsel til: innmelding@viqueens.no


Sportslig hilsen styret


Kommentarer

— Guest