Medlemsnytt April 2024

Postet av Viqueens Cheerleaders den 29. Apr 2024

Worlds month

April er måneden for VM. Fire landslag har konkurrert under ICU Worlds i Orland. Viqueens har utøvere på junior coed, junior all girl og senior all girl. Juniorene reiser hjem med medaljer, bronsje til coed og sølv til all girl. Dette er de veldig fornøyde med og vi er stolte av våre egne utøvere på disse lagene. For våre juniorutøvere så var det første gang de deltok i VM. Dette var også første gang junior landslagene var satt sammen av utøvere fra flere klubber. Senior all girl endte på en 4.plass. Og vi må gratulere senior coed med sølv!

Deretter fortsatte VM reisen med IASF Worlds, dette er VM for klubblag. Våre senior lag Viqueens Spirit og Viqueens Force har allerede gjennomført sine semi-finaler og skal i finaler mandag. Spirit kjørte helt feilfritt i semi-finalen og vi gleder oss vilt til finalen. De skal på matta kl 14.30 USA  tid / 20.30 norsk tid. Force hadde en fin kjøring i semi og skal i finalen kl 19 USA tid / 01.00 (tirsdag) norsk tid. Konkurransen streames på abonnements tjenesten Flocheer.com. 

Mange utøvere og trenere er i USA på denne tiden hvert år, så det har vært gjennomført litt annerledes treninger for mange lag. De aller fleste vil være tilbake med normale treninger fra 2.april. 
Følg med i Spond! 


Årsmøte 

Viqueens har også gjennomført årsmøte i april. 

Det ble valgt nytt styre, så denne gjengen vil dere både se og høre fra fremover. 

Linn fortsetter som leder

Kristine fortsetter som sportslig leder

Petter går inn som nestleder

Linda overtar økonomi i tillegg til å svare på innmelding@viqueens.no

Alma fortsetter med ansvar for arrangementer

Pål Martin fortsetter som hallansvarlig

Monica fortsetter med reiser og konkurranser som vara, og vil gradvis overføre denne kompetansen til nytt styremedlem Ane Odiin. Ane er trener for Incredible og utøver på Spirit. 

Frode Stenvik går inn som nytt styremedlem med ansvar for spons, dugnad og marked. 

Therese fortsetter som vara 

Vi trenger et par uker på å reorganisere oss, men så vil planleggingen av neste sesong og EM være i full gang.
Summer Open - Youth editionKonkurransen avholdes i Bærum idrettspark 4.-5.mai. Tre av våre Youth lag skal delta, og noen andre skal også delta med group stunt og partner stunt. Møt opp å hei på lagene! 


Kommentarer

— Guest