NM-uka 2024

Postet av Viqueens Cheerleaders den 11. Mar 2024

-
timer
-
minutter
-
sekunder

Årets høydepunkt er rett rundt hjørnet  
NM i Cheerleading 2024

Fredag reiser 10 av klubbens lag til Oslofjord Convention Center i Stokke for å konkurrere hele helgen. 

Bussene går fra hallen fredag ettermiddag. Det er lagt ut info i alle Spond-grupper om oppmøte, mat, pakkelister etc. Lurer dere på noe, så ta først kontakt med lagleder. De aller fleste trenerne våre er også utøvere, og de skal få rom og tid til egne forberedelser med sine lag. Publikumsinfo finner man her: NM Cheer 2024

Vi som er på arenaen for å heie, forsøker å samle oss i seksjon H. Kart over selve konkurransearenaen ligger ved som pdf. Legg merke til at publikum og utøvere har ulike innganger i år. 

Det er mulig for foreldre å se lørdagens 
Galla-show og premieutdeling i Oslofjord Arena. Show-start kl 20.00. Man sitter da på tilskuer tribunen over selve Galla-området, hvor utøverne spiser. Oslofjord Arena ligger rett ved siden av foreldrehotellet. 

Alle utøvere, trener, lagledere og styret skal bo i bygg 12.


Konkurransetider lørdag

NM-kategoriene streames på Youtube - anbefaler å følge med på Instagram eller Facebook for oppdatert link ved konkurranse start.

Vi legger ut søndagens tider, så snart resultatene fra lørdag foreligger. 


Årsmøte og valg

Vi trenger engasjerte foreldre, trenere eller utøvere over 16 år til styret i Viqueens. Årsmøtet skal avholdes 9.april, og innen det ønsker valgkomiteen å rekruttere flinke folk. Nysgjerrig? Ta kontakt med Marianne (lagleder Force) eller Ole-Kristian (trener Unique) iløpet av helgen eller meld din interesse her, så tar de kontakt!Leder av valgkomiteen
Det er både fint, engasjerende og gøy å sitte i styret i Viqueens - Gjør noe ekstra for barn og ungdom! 
Kommentarer

— Guest