Månedsnytt: Godt nytt år!

Postet av Viqueens Cheerleaders den 5. Jan 2023

Første uke i 2023 er overstått og vi er allerede godt i gang med trening, drift og planlegging av kommende aktiviteter, tilbud og konkurranser.

Vi starter året med en ny rutine i vår eksterne kommunikasjon - et månedsnytt. Annenhver måned vil det publiseres et månedsnytt på nettsiden med relevant informasjon om aktiviteter, kommende konkurranser og arrangementer, informasjon knyttet til medlemskap i klubben og annet tidsaktuelt for de to kommende månedene. 

MÅNEDSNYTT: JANUAR & FEBRUAR 2023

2. januarOppstart med trening
15. januarFaktura for treningsavgift sendes ut - sjekk e-posten og/eller banken
28.-29. januar
Winter Open i Drammenshallen
7. februarStyremøte - spørsmål og andre henvendelser kan sendes til styre@viqueens.no
18. februarFrist for å melde seg på Vintercamp
Uke 8Vinterferie - Incredible, Royals, Force og Spirit trener mandag og tirsdag
20.-22. februarVintercamp: mandag-onsdag kl. 09.00-15.00 
22. februarFrist for å melde seg inn i klubben for å kunne ha stemmerett på årsmøtet 22. mars
Uke 10Årets første dugnad i samarbeid med Bambusa igangsettes


Vi starter året med en kort oppsummering av klubbens resultater i 2022.


Resultater 2022

Året 2022 var enda ett godt år for våre konkurranse lag. Se alle merittene her. 

Vi "ristet" av oss Covid og i NM ble endelig NM2022 arrangert på Oslofjord Convention Center. Vi hadde en fantastisk helg med masse mennesker og godt samhold. Vi tok også med oss seks medaljer hjem. I tillegg hadde Magic og Smallstars fantastisk opptredener. Dette resulterte i at Spirit, Force, Unique og Incredible kvalifiserte seg til deltagelse i EM 2022. 

I april reise Viqueens Spirit og Viqueens Force til IASF Worlds i Orlando, Florida. Spirit leverte en svært god rutine begge dager og fikk høyest score i kategorien, men endte med noen trekk som resulterte i en litt 2. plass. Viqueens Force leverte to jevngode rutiner med noe rusk og endte på en 8. plass. og 5. plass i Nations Cup. Viqueens var også godt representert på Team Norway All Girl og Team Norway Coed, med 15 utøvere fra Spirit på All Girl og 6 utøvere fra Force på Coed. Til og med en svenske på Force representerte Team Sweden under ICU Worlds. 

I juni 2022 arrangerte vi som klubb en PeeWee "konkurranse" som heter Next Generation - her var det 25 lag fra forskjellige klubber med, og totalt 505 utøvere!

Neste konkurranse ut var Summer Open. Der tok vi med oss tre medaljer og en femte plass.

Sesongens siste konkurranse var EM. Fire lag reiste midt i flystreik og kaos i slutten av juni. Her kom vi ned til ett varmt land, bodde på fine hoteller, koste oss på stranden og ble vitne til masse god cheerleading. Konkurransen foregikk i den velkjente Olympiastadion i Athen. Vi så igjen et godt samhold, gode venner og at alle heide på hverandre! Plasseringene her ble også gode: Viqueens Spirit fikk 2. plass, Viqueens Force fikk 3. plass, Viqueens Unique fikk 4 .plass og Viqueens Incredible fikk 6. plass. Alt i alt en topp opplevelse og konkurranse.

Derfra tok vi sommerferie. Før vi i august tok tak på en ny sesong som startet med uttak fordelt over 3 dager. Uttaket resulterte i syv lag i youth-, junior- og seniorklassen. 

I begynnelsen av november deltok Magic og Smallstars på årets første peewee arrangement PeeWee Star Open. 

Sesongens første konkurranse var Norwegian Open i slutten av november. Her stilte vi med 5 konkurranse glade lag og 17 group stunt's og en partner stunt. Vi fikk også denne gangen gode resultater; Spirit 1. plass, Incredible 2. plass, Unique 2. plass, Amazing 1. plass, Attitude 3. plass, Evia (GS) 1. plass, Sånn Ca (GS) 3. plass og B&G (PS) 1. plass. 

Viqueens Royals og Viqueens Spirit på Norwegian Open

Viqueens Unique på Norwegian Open


Treningsavgiften faktureres i uke 2

Innen 15. januar skal alle ha mottatt faktura med treningsavgiften. Oppfordrer deg til å sjekke e-post og ev. banken for å se at faktura er mottatt. Dersom du skal ha faktura, men IKKE har mottatt denne må du ta kontakt med okonomi@viqueens.no ASAP, så vi får oppdatert kontaktinformasjonen ev. rettet opp feilen der den ligger.  


Årsmøte i Viqueens nærmer seg
Onsdag 22. mars inviterer Viqueens til årsmøte. For å kunne ha stemmerett på årsmøte må du være medlem i klubben. Du må også ha vært medlem i minimum én måned og oppfordres derfor til å melde deg inn FØR 22. februar. 

Dugnad i samarbeid med Bambusa 

I uke 10 igangsettes årets første dugnad! 

Vi endrer litt på hvordan vi løser klubbdugnader dette året. Vi har gjort en avtale med Bambusa som har et godt opplegg for gjennomføring av klubbdugnader! Det vil være to gjennomføringer i året, i 2023 blir det i uke 10 og uke 45. Mer info kommer snart. 

Dugnadene skal bidra til å senke utøvernes egenandel og generere inntekt til klubben slik at vi kan utvikle dagens treningstilbud. 

 


Ikke glem rutinene rundt levering og henting utenfor Viqueenshallen! 
Plassene foran hallen, langs hele veggen opp til Gastro Catering, er forbeholdt trenere og utøvere. Foreldre som leverer og henter skal kjøre inn på siden ved Loomis Norge AS og slippe av, vente og hente på den store plassen mellom Optimera, Loomis og hallen. Dette er også for å sikre at ingen ulykker skjer rett utenfor inngangen til hallen.

Takk for at du tar hensyn til alle trenerne og utøverne som kjører bil til trening. 


Hold deg av oppdatert på konkurransedatoene denne sesongen

  • 28.-29. januar: Winter Open i Drammenshallen
  • 17.-18. mars: Norgesmesterskapet i Cheerleading i Oslofjord Convention Center
  • 04. juni: Next Generation i Apalløkkahallen
  • 10.-11. juni: Summer Open i Rykkinhallen
  • 1.-2. juli: Europamesterskapet i Cheerleading i Verona, Italia

Bli medlem av NM-fanklubben og EM-fanklubben på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransene, konkurransetider og annet gøy. Bruk gjerne gruppene til å stille spørsmål eller dele erfaringer du har fra å være en del av fanklubben til Viqueens! 


Camp i vinterferien

Vi inviterer utøvere mellom 6-14 år til Vintercamp 20.-22. februar i Viqueenshallen. Utøverne vil bli delt i grupper på over og under 12 år. Campen er fra kl. 9-15 alle dager. Dørene er åpne fra kl 8.30-16.30 Se påmelding til campen her.  


En liten oppdatering fra gjengen i sportslig utvalg
Sportslig har hatt ett fint år og er blitt en gruppe som jobber godt sammen og utfyller hverandre godt. 

NM 2022 ble gjennomført bra og vi er fornøyd med resultatet, vi la trenerkabalen, jobbet med trenerutvikling, førstehjelpskurs og rekruttering.

Ett av hovedfokus områdene våre er rekruttering, og spesielt rekruttering av gutter.  Vi har også ønsket to nye medlemmer velkommen til utvalget i år, det er Ane Odiin og Therese Bjerke. 

Det er planlagt og gjennomført Sommercamp, Høstcamp, Coed Camp, Breddecamp og Level Up Camp i året som har gått med stor suksess. 

Takk til alle som bidrar slik at vi kan gjennomføre slike camper!

Sesongen offisielt i gang og vi gleder oss til å ta fatt på det nye året!


Vi ønsker dere alle en god start på 2023 og ser frem til enda et år med masse aktivitet i hallen, gode resultater og gode opplevelser!


Sportslig hilsen
Styret i Viqueens


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.