Klubbens nye styre er vedtatt - bli kjent med gjengen!

Postet av Viqueens Cheerleaders den 5. Apr 2022

Under årsmøtet mandag 28. mars ble klubbens nye styret vedtatt. 

Fire nye medlemmer ble stemt inn i styret, i tillegg til en ny styreleder og en ny nestleder. Lars Hognerud, styreleder de siste tre årene, har gått ut av styret og inn har vi fått Anders Holm. 

Bli bedre kjent med gjengen som drifter klubben vår!

Anders Holm
StyrelederAnders Holm er klubbens nye styreleder. Anders har vært i klubben i syv år og har sittet fire år i styret som styremedlem og hallansvarlig. Han har overordnet ansvar for klubbdrift og utvikling. 

Anders engasjerer seg i styret fordi han: 
"Ønsker å bidra til et trygt og godt idrettstilbud for barn og unge. Legge til rette for utvikling av klubb og idrett. I tillegg er det veldig givende å bli kjent med idretten , flinke utøvere, dedikerte trenere og engasjerte foreldre."

Linn Randem Lein
Nestleder
Linn Randem Lein har gått inn i rollen som nestleder i klubben. Hun har vært seks år i klubben og vært lagleder i fire år. Hun skal ha fokus på god drift, rapportering, søknadsskriving og foreldreengasjement.

Linn engasjerer seg i styret fordi hun: 

nsker å bidra til at klubben vokser som en stor og trygg arena for barn og unge, enten ambisjonen er høy eller mindre høy".
Guri Aunan
Økonomiansvarlig

Guri Aunan fortsetter som økonomiansvarlig. Guri er tidligere Spirit-utøver og landslagsutøver. Hun har jobbet i forbundet (NAIF) og hatt ansvar klubbens økonomi de siste fire årene.  

Pål Thomas Kvil
Markedsansvarlig
Pål Thomas Kvil fortsetter som ansvarlig for marked. Han har vært engasjert i klubben i fire år og vært lagleder i ett år. Han er klubbens kontaktperson i forbindelse med sponsoravtaler, markedsmuligheter og klubbens merkevare.

Pål Thomas engasjerer seg i styret fordi han:

"Ønsker å være involvert og engasjert i det barna holder på med."

Hedvig Cecilie Mogens
Medlemsadministrator

Hedvig Cecilie Mogens fortsetter som styremedlem og medlemsadministrator. Hun har vært i klubben i fire år og vært lagleder. Cecilies hovedansvar i styret er å holde orden på medlemsregisteret vårt og følge opp henvendelser knyttet til medlemskap i Viqueens.

Cecilie engasjerer seg i styret fordi hun: 
"Ønsker å engasjere meg i det barna driver med. Svært givende å bli kjent med cheerleading gjennom å observere lagarbeidet og samholdet som må til i denne sporten. For meg er det en glede å kunne bidra i kulissene slik at de som ønsker å drive med cheerleading får gjort nettopp det."

Kristine Ramsrud Nygård
Sportslig leder

Kristine Ramsrud Nygård er ett av styrets nyeste medlemmer. Hun har vært seks år i klubben og har vært lagleder i fire år. Kristine er også tidligere laglederansvarlig, men har nå trappet opp i rollen som sportslig leder i klubben. Hun koordinerer sportslig utvalg bestående av fem aktive trenere i klubben. 

Kristine engasjerer seg i styret fordi hun: 
"Ønsker å bidra til en klubb i konstant vekst, gode trener og sportslig utvikling. Det å engasjere seg i klubben gir enorm glede og som bonus blir man kjent med utrolig masse hyggelige mennesker, både foreldre, utøvere, lagledere og trenere."

Monica Bunes
Reise- og laglederansvarlig

Monica Bunes er et av våre nyeste styremedlemmer. Monica har vært engasjert i klubben i 10 år og av de har hun vært lagleder i syv år. Hun har et overordnet ansvar for planlegging og gjennomføring av reiser og annen organisering knyttet til deltakelse i nasjonale og internasjonale konkurranser, samt sørge for god kommunikasjon og samarbeid med lagledere. 

Monica engasjerer seg i styret fordi hun: 
"Ønsker å være engasjert og involvert. Ønsker å ha mulighet til å være med og bidra til at klubben fortsetter å utvikle seg, og ha det beste mulige tilbudet til alle utøvere i klubben."

Pål Martin Skogshagen
Hallansvarlig

Pål Martin Skogshagen er et nytt styremedlem og har overordnet ansvar for hallen vår på Ulven, både i form av videreutvikling av fasilitetene og vedlikehold. Har hovedfokus på gode treningsforhold. Pål Thomas har vært engasjert i klubben i seks år. 

Pål Martin engasjerer seg i styret fordi han:
"Ønsker å bidra med engasjement i barnas aktivitet og at klubben lykkes med gode tilbud til både bredde- og elitelag."
Jeanette Bendiksen
Trenerutvikling


Jeanette Bendiksen er ansvarlig for trenerutvikling i klubben. Jeanette har vært aktiv i klubben i over 20 år. Hun har vært engasjert i styret i tre år og har vært en stor del av historien til Viqueens, samt utvikling og prestasjonene klubben har levert de siste 10-15 årene. Hun er i dag trener for Viqueens Spirit og sitter i sportslig utvalg. 
Henriette Fiskum Ranum
Arrangementsansvarlig


Henriette Fiskum Ranum er arrangementsansvarlig i klubben og sitter i sportslig utvalg. Hun koordinerer arrangementene til klubben, fra camper til jule- og sommershow til generalprøver og konkurranser. Henriette har vært i klubben siden 2009 og trener siden 2011. Hun er i dag trener for Viqueens Spirit og senior landslaget for jenter.


Henriette engasjerer seg i styret fordi hun: 
"Ønsker å påvirke og opprettholde kvaliteten klubben står for, samt sørge for kvalitet i leveranse av arrangement, kommunikasjon og merkevaren Viqueens." 


Takk til valgkomiteen, Marianne Halsnes Knudsen og Cathrine Hansen for god innsats med rekruttering av potensielle kandidater til klubbens styre - vi er meget fornøyde med resultatet!

Tusen takk til Lars Hognerud, Isabel Barroso-Gomez og Thea Martine Samer for deres innsats i klubbens styre de siste årene!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.