Lagene våre

Les mer om antall treningstimer og kostnadene knyttet til deltakelse på de ulike lagene her

Se treningstider for lagene her.

Senior

Fra det året du fyller 16 år er du senior i cheerleading.
Viqueens har nå fem seniorlag. 
Viqueens har gode og lange tradisjoner innenfor senior group stunt, og har Europas og verdens ledende group stunt-grupper. Group stunt er en egen kategori for de som aldri kan få nok av cheerleading.

Viqueens Spirit

Viqueens Spirit (level 6) er klubbens første lag som ble startet opp i 1997, og består av kun jenter.Laget er blant verdens beste lag, og er regjerende Europamestere med totalt 10 EM gull, og Norgesmester 12 år på rad. Laget trenes av Jeanette Bendiksen og Henriette F. Ranum.

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Force

Viqueens Force (level 6) består av gutter og jenter. Laget ble startet i 2007, og gikk under mange forskjellige navn før det høsten 2008 fikk navnet Force. Laget har sterke prestasjoner både nasjonalt og internasjonalt. Laget trenes av Thea Martine Samer, Ole Ivar Bakke og Therese Bjerke.

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Royals

Viqueens Royals (level 6) ble startet opp i 2015, og er et lag bestående av kun jenter. Royals er rekrutteringslaget til Spirit og Force og vil ha fokus på på å utvikle dyktige utøvere for fremtiden. Laget trenes av Susanne Lundblad og Tuva Stock.

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens V5 - IKKE AKTIVT

Viqueens V5 er et level 5 seniorlag bestående av jenter og gutter. Laget ble startet opp i 2016 og er et rekrutteringslag for Royals. På V5 er det fokus på å utvikle utøverne og tenke fremover. V5 vant NCL i 2018 og 2019. Laget er IKKE aktivt sesongen 2022-23.

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Intro - IKKE AKTIVT

Viqueens Intro er et tilbud til alle våre nye junior og senior utøvere. På intro vil man få en innføring i idretten og lære de grunnleggende ferdighetene for å kunne drive med Cheerleading. Man vil senere kunne avansere til lagene i klubben. Laget er IKKE aktivt sesongen 2022-23.

Junior

Viqueens har fem juniorlag. To coed lag som består av både gutter og jenter, og tre all female som er rene jentelag.
I tillegg har vi et nybegynnerlag som heter Intro. Begynner man på høsten, må man fylle 12 år innen utgangen av året for å være junior. Starter man i vårsemester må man fylle 13 innen utgangen av året.

Viqueens Incredible

Viqueens Incredible (level 5) er det første juniorlaget i klubben, og et elitelag med kun jenter. De vant Norges første sølvmedalje i EM i Moskva i 2005, og har siden da vært regnet som ett av Europas beste junior jentelag. Utøvere tas ut på uttak i august. 

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Unique

Viqueens Unique (Youth, level 4) ble startet opp i 2008 som et jentelag, men har siden 2009 vært klubbens junior coed elitelag – og vi ønsker oss flere gutter på laget! Laget regnes som ett av Europas beste Junior coed lag. Utøvere til Unique tas ut på uttak i august hvert år. 

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Amazing

Viqueens Amazing (Junior, level 3) ble startet opp høsten 2009, og er et rent jentelag der utøvere tas ut på uttak i august. Laget konkurrerer i Level 4. Utøvere til Amazing tas ut på uttak i august hvert år.

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Attitude

Viqueens Attitude (Youth, level 2) er et coed lag. På Attitude fokuseres det på å lære riktige grunnteknikker i stunt og turn. 

Sjekk ut instagrammen til laget

Viqueens Suprise

Viqueens Surprise (Youth, level 2) er et konkurranselag der det er mye fokus på grunnteknikk slik at utøverne er godt rustet for uttak til andre lag. En del av fokuset ligger på stunt og turn, men cheerleading er en sport bestående av forskjellige elementer og alt skal læres. 

Dette laget er ikke aktivt sesongen 2022-23.

Peewee

Peewee er cheerleadinglag for de mellom 9 og 12 år. Klubben har fire peweelag. 

Viqueens Smallstars

Viqueens Smallstars (level 2) ble startet opp i 2015 og er et PeeWee lag for de erfarne PeeWee utøverne. Laget er et rekrutteringslag for utøvere som ønsker å trene litt ekstra og som har fokus på å trene mot målet om å bli en eliteutøver på sikt.

Meld deg inn i klubben her!

Viqueens Magic

Viqueens Magic (level 1) består av viderekommende PeeWee utøvere. Laget trener 2 ganger i uken og jobber med viderekommende teknikker, turn, dans og stunts.

Meld deg inn i klubben her!

Viqueens Smash

Viqueens Smash ble startet opp i 2017, og er på lik linje med Adorable – et lag for utøvere (9-12 år) som er et sted mellom nybegynner og viderekommende. 

Meld deg inn i klubben her!

Viqueens Dream

Viqueens Dream ble startet opp høsten 2019, og er et lag for både erfarne og nybegynnere.

Meld deg inn i klubben her!

Mini

Mini er cheerleadinglag for de aller yngste. Man kan starte på Minis når man er 6 år og går over til Peewee når man blir 9 år. Klubben har to minilag. 

Viqueens Fantasy

Viqueens Fantasy er et av våre to lag for våre aller yngste utøvere, fra 6-9 år. Laget ble startet høsten 2011 og trener en gang i uken. Treningene består i å lære det grunnleggende innen cheerleading på en lekende og morsom måte.

Meld deg inn i klubben her!

Viqueens Princess

Viqueens Princess er et av våre to lag for for våre aller yngste utøvere, fra 6-9 år. Laget ble startet høsten 2016 og trener en gang i uken. Treningene består i å lære det grunnleggende innen cheerleading på en lekende og morsom måte.

Meld deg inn i klubben her!