Intro Class 09.12.2023 Kl:13.00 - 14.00

Intro Class 09.12.2023 Kl:13.00 - 14.00


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 08.12.2023 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 166,00 inkl. avgifter

Intro Class Lørdag 9.Desember 2023

Generell info

Turnutvalget i Viqueens ønsker å heve nivået i turn samt forbedre turnkulturen i klubben. Dette skal gjøres ved å gi utøverne mulighet til å kunne jobbe med andre utøvere på sitt eget nivå sammen med en god turntrener. Utøverne vil jobbe målrettet med å forbedre turnferdighetene sine i grupper på 4-8 personer.

Dette tilbudet gjelder kun utøvere som går i Viqueens.

Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for gruppa. 

Kravspesifikasjon til Intro Class

Intro Class er for de som trenger å jobbe med de aller mest grunnleggende turnferdighetene. Her vil utøverne lære grunnleggende posisjoner og øvelser som er veldig viktig for å kunne skape et godt fundament. Her er noen av elementene utøverne vil jobbe med: 

Turntrener

Othilie er en tidligere utøverer fra Viqueens Force og har bakgrunn fra både turn og cheerleading. Othilie har drevet med turn i 8 år hvor hun har konkurrert i konkurranser som NM. Cheer karrieren startet på Incredible i 2010 og siden den gang har hun vært utøver på University of Tampa og Viqueens Force. Othilie er en dyktig turntrener med god kjennskap til både turn, cheer og Viqueens. 

Sted

Store Springfloor

Pris

Pris: 150 kr


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.