Skru Class 10.12.2023 Kl:15.00 - 16.00

Skru Class 10.12.2023 Kl:15.00 - 16.00


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 08.12.2023 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 166,00 inkl. avgifter

Skru Class Søndag 5. November 2023

Generell info

Turnutvalget i Viqueens ønsker å heve nivået i turn samt forbedre turnkulturen i klubben. Dette skal gjøres ved å gi utøverne mulighet til å kunne jobbe med andre utøvere på sitt eget nivå sammen med en god turntrener. Utøverne vil jobbe målrettet med å forbedre turnferdighetene sine i grupper på 4-8 personer.

Dette tilbudet gjelder kun utøvere som går i Viqueens.

Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for gruppa. 

Kravspesifikasjon til Skru Class

Krav for å kunne melde seg på Skru Class. Har man ikke alle disse elementene (utenom de som er markert med *) så må man melde seg på Salto/Strak Class. 

- Araber flikk strak 

- Araber strak 

- Stillestående 2 flikk salto 

- Stillestående flikk salto

- Whips (Araber flikk whip flikk-flakk) (Araber whip flikk-flakk)* 

- Forlengs salto step ut* 

*er ikke et krav men et pluss om man kan det

Turntrener

Fredrik er 23 år gammel har drevet med troppsturn siden han var 9 år gammel. Studerte ved Gymnastikkhøyskolen i Ollerup i 2019 og jobber som turntrener i Oslo. Har flere NM gull og EM sølv i Troppsturn.

Sted

Store Springfloor

Pris

Pris: 150 kr


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.