Intro Class 20.10.2023 Kl:15.00 - 16.00

Intro Class 20.10.2023 Kl:15.00 - 16.00


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 20.10.2023 16:00

Tid


Sted

Vis kart

Intro Class Fredag 20.Oktober 2023

Generell info

Turnutvalget i Viqueens ønsker å heve nivået i turn samt forbedre turnkulturen i klubben. Dette skal gjøres ved å gi utøverne mulighet til å kunne jobbe med andre utøvere på sitt eget nivå sammen med en god turntrener. Utøverne vil jobbe målrettet med å forbedre turnferdighetene sine i grupper på 4-8 personer.

Dette tilbudet gjelder kun utøvere som går i Viqueens.

Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for gruppa.  

Kravspesifikasjon til Intro Class

Intro Class er for de som trenger å jobbe med de aller mest grunnleggende turnferdighetene. Her vil utøverne lære grunnleggende posisjoner og øvelser som er veldig viktig for å kunne skape et godt fundament. Her er noen av elementene utøverne vil jobbe med: 

  • Hul posisjoner – Jobbe med å kontrollere kjernemuskulaturen 
  • Håndstående – Lære å finne den riktige linjen 
  • Hjul – Teknikk og koordinasjon 
  • Araber – Eksplosivitet 
  • Bro-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll 
  • Stift-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll

Turntrener

Emilie er 21 år gammel og har drevet aktivt med troppsturn i 8 år. Hun studerte toppidrettslinja på VGS og tok ett semester ved gymnastikkhøyskolen Ollerup i Danmark.

Tid

Fredag 20.october.2023 klokken 15.00 - 16.00

Sted: Store Springfloor

Pris

Pris: 150 kr


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.