Intro Class 29.10.2023 Kl:12.00 - 13.00

Intro Class 29.10.2023 Kl:12.00 - 13.00


Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 166,00 inkl. avgifter

Intro Class Søndag 29.Oktober 2023

Generell info

Turnutvalget i Viqueens ønsker å heve nivået i turn samt forbedre turnkulturen i klubben. Dette skal gjøres ved å gi utøverne mulighet til å kunne jobbe med andre utøvere på sitt eget nivå sammen med en god turntrener. Utøverne vil jobbe målrettet med å forbedre turnferdighetene sine i grupper på 4-8 personer.

Dette tilbudet gjelder kun utøvere som går i Viqueens.

Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for gruppa. 

Kravspesifikasjon til Intro Class

Intro Class er for de som trenger å jobbe med de aller mest grunnleggende turnferdighetene. Her vil utøverne lære grunnleggende posisjoner og øvelser som er veldig viktig for å kunne skape et godt fundament. Her er noen av elementene utøverne vil jobbe med: 

  • Hul posisjoner – Jobbe med å kontrollere kjernemuskulaturen 
  • Håndstående – Lære å finne den riktige linjen 
  • Hjul – Teknikk og koordinasjon 
  • Araber – Eksplosivitet 
  • Bro-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll 
  • Stift-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll

Turntrener

Tara er 18 år gammel og har drevet med konkurranseturn i 7 år. Tara har konkurrert i både EM og Nordisk, samt blitt norgesmester 3 ganger. Til vanlig jobber hun som turntrener og dommer. Hun gleder seg masse til å jobbe med cheerleadere.

Tid

Søndag 29. Oktober 2023 klokken 12.00 - 13.00

Sted: Lille Springfloor

Pris

Pris: 150 kr


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.