Skru Touch-up med Linn

Skru Touch-up med Linn


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 04.06.2023 14:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 320,00 inkl. avgifter

Skru Touch-up er et kurs for deg som allerede skrur, eller er veldig nære å skru. Det vil jobbes med teknikk og utførelse i både stille og løpende.


Krav til Skru Class, for å melde deg på dette kurset må du ha:

  • Araber flikk strak
  • Araber strak

Har du ikke disse elementene må du melde deg på Intro, Flikk eller Salto Class


Matte: Worlds gulvet

Datoer: SØNDAG 4.juni og 18.juni

Tid: kl 13.30- 14.30 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)

Treneren: Linn Meichi Borgen startet på cheerleading i 2015 og har siden den gang vært en viktig utøver på både Viqueens Spirit og landslaget, og nå også Viqueens Force. Linn har 5 års trenererfaring og er en del av trenerteamet til Viqueens Amazing. Linn er en utrolig flink turner med mye erfaring å lære bort. 


Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class


Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.