Flikk Touch-up med Linn

Flikk Touch-up med Linn


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 03.06.2023 15:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 320,00 inkl. avgifter

Flikk Touch-Up Class er for de som har et godt utgangspunkt å bygge på. Her vil trenerne jobbe med å lære utøvere riktig utførelse i en flikk-flakk, samle bein, rette armer, eksplosivitet etc. Perfeksjonere skills med andre ord. Det vil jobbe med å koble flere flikker, både stille og løpende.

Minimumskrav for å kunne melde seg på Flikk Class: 

  • Kunne holde hul i forskjellige posisjoner
  • Gode linjer i håndstående (Strake ben, rette armer og sterk rygg)
  • Teknisk riktig hjul
  • Hjul hvor man samler bena
  • Araber med langt strekkhopp

Har man ikke alle disse elementene, så må man melde seg på Intro Class eller Flikk Class om man ikke bare trenger en Touch-up.


Matte: Worlds gulvet

Datoer: LØRDAG 3. juni og 17. juni

Tid: kl 14.00- 15.00 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)

Treneren: Linn Meichi Borgen startet på cheerleading i 2015 og har siden den gang vært en viktig utøver på både Viqueens Spirit og landslaget, og nå også Viqueens Force. Linn har 5 års trenererfaring og er en del av trenerteamet til Viqueens Amazing. Linn er en utrolig flink turner med mye erfaring å lære bort. 


Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.