Salto Touch-Up med Linn

Salto Touch-Up med Linn


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 03.06.2023 14:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 320,00 inkl. avgifter

Salto Touch-up class vil fokusere på teknikk. Det betyr at du allerede har salto. Men kanskje ikke alltid lander, har trøbbel med å koble med andre elementer eller bare vil bli sikrere. Det vil jobbes med både løpende og stille turn.


Salto Class krav. Har man ikke alle disse elementene, må man melde seg på Flikk Class.

  • Hopp til flikk-flakk (Toe-Touch/T-hopp direkte flikk-flakk)
  • Bro-overgang inn i flikk-flakk / Hjul inn i flikk-flakk
  • Stillestående 2 flikk-flakk eller mer med langt strekkhopp på slutten
  • Araber 2 flikk-flakk eller mer med langt strekkhopp på slutten

Matte: Worlds gulvet


Datoer: LØRDAG 3. juni og 17. juni


Tid: kl 13.00- 14.00 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)


Treneren: Linn Meichi Borgen startet på cheerleading i 2015 og har siden den gang vært en viktig utøver på både Viqueens Spirit og landslaget, og nå også Viqueens Force. Linn har 5 års trenererfaring og er en del av trenerteamet til Viqueens Amazing. Linn er en utrolig flink turner med mye erfaring å lære bort. 


Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class


Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.