Flikk Class med Othilie

Flikk Class med Othilie


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 24.05.2023 18:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 627,00 inkl. avgifter

Flikk Class er for de som har et godt utgangspunkt å bygge på. Her vil trenerne jobbe med å lære utøvere riktig utførelse i en flikk-flakk samt perfeksjonere de som allerede kan det.


Minimumskrav for å kunne melde seg på Flikk Class: 

  • Kunne holde hul i forskjellige posisjoner
  • Gode linjer i håndstående (Strake ben, rette armer og sterk rygg)
  • Teknisk riktig hjul
  • Hjul hvor man samler bena
  • Araber med langt strekkhopp

Har man ikke alle disse elementene, så må man melde seg på Intro Class.


Matte: Worlds gulvet

Datoer: ONSDAGER: 24.mai, 31.mai, 7.juni og 14.juni

Tid: kl 17.00-18.00 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)

Treneren: Othilie Sophie Netskar er utøver på Viqueens Force. Hun har tidligere vært aktiv turner og har mange års erfaring fra turn og cheerleading og vet godt hvordan man må jobbe for å nå målene sine.

Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.