Intro Class med Ida Caroline

Intro Class med Ida Caroline


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 29.05.2023 17:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 627,00 inkl. avgifter

Intro Class er for de som trenger å jobbe med de mest grunnleggende turnferdighetene. God grunnteknikk er nøkkelen til lange tumbling sekvenser. Her vil utøverne lære grunnleggende posisjoner og øvelser som er veldig viktig for å kunne skape et godt fundament. Noen av elementene utøverne vil jobbe med:

  • ·        Hul posisjoner – Jobbe med å kontrollere kjernemuskulaturen

  • ·        Håndstående – Lære å finne den riktige linjen

  • ·        Hjul – Teknikk og koordinasjon

  • ·        Araber – Eksplosivitet

  • ·        Bro-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll

  • ·        Stift-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll


Matte: Lille spring floor

Datoer: MANDAG: 29.mai, 5.juni, 12.juni og 26.juni (OBS ikke 19.juni)

Tid: kl 16.30-17.30 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)

Treneren: Ida Caroline Hansen er en 27 år gammel jente fra Tromsø som har drevet med turn hele livet. Ida har jobbet som turntrener i nesten 10 år, har studert idrett og er utdannet personlig trener. For tiden har hun en 100% stilling hos Oslo turnforening som turntrener. På fritiden liker hun å gå tur med hunden og trene Crossfit.

Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class


Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.