Uttakene er nå gjennomført

Postet av Viqueens Cheerleaders den 23. Aug 2021

Uttakene for sesongen 2021/2022 er gjennomført
Vi merker konsekvensene som følger av Covid-19, og opplevde at en del utøvere ikke kunne stille på uttakene av årsaker relatert til smitte.


Av den grunn er det besluttet at våre junior breddelag Surprise, Attitude og Amazing har fellestreninger i uke 34 og 35, og at disse tre lagene settes etter den 2. september. Utøvere født i 2009 eller tidligere som har tilhørighet til disse tre lagene møter derfor på trening mandager og torsdager kl. 17-19 i uke 34 og 35 (oppstart er mandag 23. august).

Vi har fremdeles ledige plasser for nye utøvere som er født i 2009 eller tidligere 
De som ønsker å prøve cheerleading, er velkomne til fellestreningene for Surprise, Attitude og Amazing mandager og torsdager kl. 17-19 i uke 34 og 35.
Søknad om medlemskap gjøres 
her.
Spørsmål rettes til 
innmelding@viqueens.no

Junior Elitelag
Våre junior elitelag Incredbile og Unique har fellestreninger ut uke 38. Årsaken er at flere utøvere som har tilhørighet på Incredible trener med Team Norway frem til VM i cheerleading går av stabelen i uke 38, og utøvere som ikke tilhører Team Norway skal ha et godt treningstilbud i denne perioden. I tillegg får utøvere som ikke kunne møte under uttakene vist seg frem under disse treningene. Treningstider for disse to lagene er mandager, tirsdager og torsdager kl. 17-19 i uke 34, 35, 36, 37 og 38 (med oppstart mandag 23. august).

Informasjonen over er allerede sendt til foreldre til våre juniorutøvere som var påmeldt uttaket, til e-postadresser klubben har tilgjengelig i IdrettenOnline.


Dersom du som forelder ikke har mottatt e-post, sjekk først om den har havnet i “uønsket/Spam”. Om dere ikke finner den der, gi beskjed til
innmelding@viqueens.no slik at vi får korrigert e-postadressene i medlemsregisteret vårt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.