Flikk Class med Ida Caroline

Flikk Class med Ida Caroline


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 29.05.2023 18:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 627,00 inkl. avgifter

Flikk Class er for de som har et godt utgangspunkt å bygge på. Her vil trenerne jobbe med å lære utøvere riktig utførelse i en flikk-flakk samt perfeksjonere de som allerede kan det.

Minimumskrav for å kunne melde seg på Flikk Class: 


  • ·        Kunne holde hul i forskjellige posisjoner
  • ·        Gode linjer i håndstående (Strake ben, rette armer og sterk rygg)
  • ·        Teknisk riktig hjul
  • ·        Hjul hvor man samler bena
  • ·        Araber med langt strekkhopp


Har man ikke alle disse elementene, så må man melde seg på Intro Class.


Matte: Lille spring floor

Datoer: MANDAG 29.mai, 5.juni, 12.juni og 26.juni (OBS ikke 19.juni)

Tid: kl 17.30-18.30 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)

Treneren: Ida Caroline Hansen er en 27 år gammel jente fra Tromsø som har drevet med turn hele livet. Ida har jobbet som turntrener i nesten 10 år, har studert idrett og er utdannet personlig trener. For tiden har hun en 100% stilling hos Oslo turnforening som turntrener. På fritiden liker hun å gå tur med hunden og trene Crossfit.

Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.