Intro class med Milla

Intro class med Milla


Arrangør: Viqueens Cheerleaders
Påmeldingsfrist: 27.05.2023 14:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 474,00 inkl. avgifter

Intro Class er for de som trenger å jobbe med de mest grunnleggende turnferdighetene. God grunnteknikk er nøkkelen til lange tumbling sekvenser. Her vil utøverne lære grunnleggende posisjoner og øvelser som er veldig viktig for å kunne skape et godt fundament. Noen av elementene utøverne vil jobbe med:


  • ·        Hul posisjoner – Jobbe med å kontrollere kjernemuskulaturen

  • ·        Håndstående – Lære å finne den riktige linjen

  • ·        Hjul – Teknikk og koordinasjon

  • ·        Araber – Eksplosivitet

  • ·        Bro-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll

  • ·        Stift-overganger – Bevegelighet og kroppskontroll


Matte: Lille Spring floor

Datoer: LØRDAG 27.mai, 3.juni, og 17.juni (OBS IKKE 10.juni)

Tid: kl 13.00- 14.00 (møt gjerne litt før for lett oppvarming)

Treneren: Milla Øen Semcesen er 15 år og startet på turn når hun var 4 år. Siden hun var 5 år, har hun drevet med konkurranseturn. Milla elsker å lære bort og gleder seg til å dele av sin kunnskap.

Utstyr: Cheersko og treningstøy


Valg av riktig Class

Det er veldig viktig at utøveren kommer inn i en gruppe som passer ferdighetsnivået. Dette er for å kunne optimalisere treningen og legge til rette for best mulig progresjon for hele gruppa. Derfor har vi laget en kravspesifikasjon som beskriver hvilket ferdighetsnivå utøveren må være på for å kunne velge riktig gruppe. Hvis man fortsatt er usikker på hvilken gruppe man skal melde seg på, så anbefaler vi å kontakte treneren for laget utøveren går på. Står man mellom 2 grupper så er det bedre å melde seg på gruppen med lavest ferdighetsnivå. Trenerne har mulighet til å flytte utøverne til en gruppe med lavere ferdighetsnivå hvis de mener ferdighetsnivået ikke er høyt nok. Dette er for å skape en best mulig flyt i treningen som igjen skaper bedre progresjon og utvikling for hele gruppa